Sök...[2016-10-05]

Hogstad Aluminium levererar raster till SNABBA HUS i Västberga

Hogstad Aluminium har, tillsammans med byggentreprenören och arkitekten, designat och sedan tillverkat samt monterat, de raster som är på gatufasader och förbindelsegångar i SNABBA HUS i Västberga.

För Hogstad Aluminium betyder det mycket att vara med från början när nya idéer dyker upp. Det ger oss möjligheter att hjälpa till att hitta kostnadseffektiva, funktionella och estetiskt tilltalande produkter till projektet. Det här är ett nytt och spännande grepp och Hogstad Aluminium är glada att få vara med om utmaningen att tänka i nya banor när det gäller boende för unga. SNABBA HUS är mobila hyresrätter för unga. Konceptet går ut på att man bygger flyttbara bostadsmoduler med hög standard och kvalitet. Dessa placeras på tomter med tidsbegränsade bygglov. När bygglovet löper ut flyttas de mobila bostäderna till nästa planerade tomt.

Konceptet har utvecklats tillsammans med unga vuxna utifrån deras behov. Fokus har legat på att bygga med bra kvalitet och god boendestandard i en trygg och trevlig omgivning. SNABBA HUS har uppförts av byggentreprenören Junior Living, som i detta fall byggde lägenheterna för Svenska Bostäder i flyttbara moduler. Arkitekten är Andreas Martin-Löf och initiativtagare var organisationen jagvillhabostad.nu

I Västberga byggde man 280 lägenheter, varav 278 är 1,5 rum och kök om 31-33 kvadratmeter. I fastigheterna finns också två treor om 77 respektive 78 kvadratmeter. Lägenheterna hyrs ut till personer i åldern 18-30 år. Hyrestiden är begränsad till cirka 4 år. Fastigheten är belägen på Elektravägen/Västberga Allé.

SNABBA HUS i Västberga

Foto: Mikael Levander, stockholmprojekt.blogspot.se


Please Note: You may have disabled JavaScript and/or CSS. Although this news content will be accessible, certain functionality is unavailable.
2014-01-22

Vi söker en tekniker

Som tekniker hos oss arbetar du med att ta fram ritningar och övrigt underlag för vår tillverkning. 


Please Note: You may have disabled JavaScript and/or CSS. Although this news content will be accessible, certain functionality is unavailable.

Finns inga nyheter för närvarande

Hogstad Aluminium AB
Box 245
595 23 MJÖLBY

Tel 0142-29 31 00
info@hogstadaluminium.se

Vi tar ansvar hela vägen från projektering till färdigt montage